De specialist in verhuur van personenbussen 1994-2024

Verbeek Autoverhuur bestaat 30 jaar, maar eigenlijk gaat de bedrijfshistorie nog veel verder terug. De opa van eigenaar Rinze Verbeek had reeds in 1937 een taxionderneming en begon in 1951 met de verhuur van de eerste Volkswagen T1 Samba 9-persoonsbusjes. Kleinzoon had al vroeg interesse en hielp volop mee in de busjes. Er werd een nieuwe onderneming gestart en opa en kleinzoon gingen samenwerken totdat opa op de leeftijd van 95 jaar met pensioen ging.

Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit bedrijven, scholen, instellingen en overheidsinstanties. Vele gemeenten en bedrijven kennen de kwaliteit en service van Verbeek Autoverhuur en we hebben vaste klanten die al twintig jaar gebruik maken van onze diensten. Ook op de particuliere huurmarkt zijn we actief en wordt er volop gebruik gemaakt van het aanbod van personenbussen mede door de diverse wintersportacties en zomertarieven.


Kwaliteit en service
De bussen in ons aanbod zijn van hoogwaardige merken en we investeren doorlopend in vernieuwing van het aanbod. Hierin onderscheiden we ons duidelijk met andere aanbieders die veelal zeer gedateerde busjes aanbieden. De servicegraad is hét speerpunt in ons beleid.  Afspraak is afspraak en snelle en duidelijke communicatie is één van onze handelsmerken, waarbij winst niet als belangrijkste drijfveer geldt.

Bekijk de personenbussen

Bekijk onze Facebook pagina voor updates

WINTERACTIES 

 

 

Weektarieven, vanaf: 

 

6-persoonsbus: € 700,-  
9-persoonsbus: € 950,-  
9-persoonsbus lang Luxe ( extra bagage ): € 1250.- 


Incl. BTW, incl. verzekering én
Incl.  winterpakket.

Reserveer nu! Bel: 058 - 288 92 25.
Actie niet geldig in de voorjaarsvakantie  

Verbeek Autoverhuur - Personenbussen

Op zoek naar een betrouwbare partij en scherp geprijsde autoverhuurder die een grote keuze aan personenbussen aanbiedt? Dan bent u hier aan het goede adres. Verbeek Autoverhuur is dé professional op het gebied van zowel zakelijke shortlease als de verhuur van personenbussen voor de particuliere markt. Verbeek Autoverhuur heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het verhuren van 9-persoonsbussen.

Wij verhuren voornamelijk aan bedrijven en organisaties zoals gemeenten, scholen en zorginstellingen, maar ook aan particulieren. Dit doen we niet alleen met grote kennis van zaken, maar ook met veel plezier. Daarom staat betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijke service bij ons hoog in het vaandel.


Bij Verbeek Autoverhuur kunt u terecht indien u met een groter gezelschap op pad gaat, bijvoorbeeld naar een concert, op zomervakantie of op wintersport.


Klik nu verder om het brede aanbod aan zowel luxe, praktische als ruime 9-persoonsbussen in ons aanbod te bekijken.

Shortlease mogelijkheden voor de zakelijke markt

Bent u geïnteresseerd in het huren van personenbussen voor zakelijke doeleinden, zoals het vervoer van personeel voor uw bedrijf? Informeer hier dan direct naar de zeer voordelige shortlease tarieven.

Uniek bij Verbeek Autoverhuur is onze gratis breng- en haalservice; geldig voor bedrijven, organisaties en instellingen. Dit houdt in dat de personenbussen kosteloos bij u 'voor de deur' worden afgeleverd in Friesland en voor langere periodes zelfs door heel Nederland. Vraag naar de voorwaarden.

Alle aangeboden personenbussen zijn zilvergrijs metallic van kleur, ruim, vrijwel reclamevrij en voorzien van vele opties en sterke motoren. U beschikt bij ons altijd over bussen van zeer recente bouwjaren.

 Gratis breng- en haalservice

Shortlease mogelijkheden

Shortlease mogelijkheden


U kunt bij Verbeek Autoverhuur terecht voor zakelijke shortlease: leasen voor een termijn van 1 tot 24 maanden is geen enkel probleem. Meer informatie?

 Particulier als zakelijk verhuur

Een van onze personenbussen

Aanbod van personenbussen 


Het aanbod geeft de specificaties en de beschikbaarheid van de personenbussen weer. Bekijk hier het volledige overzicht.

 Verhuur 9-persoonsbussen

Verhuur 9-persoonsbussen

Direct een offerte aanvragen


Wij hebben volop mogelijkheden voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Meer informatie over lease of huur van personenbussen? Of wilt u een een vrijblijvende offerte?