Zakelijke shortlease bij Verbeek Autoverhuur

Wij verhuren personenbussen voor zowel korte als lange termijn. Wilt u als zakelijke klant voor langere tijd een personenbus huren? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u. Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Ontvang een gratis advies

Bespaar tijd: personenbussen gratis gebracht en gehaald!

Bent u een zakelijke klant en heeft u interesse in het leasen van personenbussen voor een langere tijd? Standaard worden de verschillende typen personenbussen van Verbeek Autoverhuur voor bedrijven en instellingen in Noord-Nederland zonder meerkosten bij u 'voor de deur' afgeleverd.

De personenbussen worden dus gratis door ons gebracht en gehaald in de provincies Friesland, Noord-Holland, Groningen en Drenthe.
Wilt u graag meer informatie ontvangen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

Meer informatie ontvangen over onze shortlease tarieven?

Uw mobiliteit tijdelijk versterken of uitbreiden

Shortlease of korte termijn verhuur, is de ideale en snelle manier om uw mobiliteit tijdelijk uit te breiden. Bovendien is het huren van een busje vanwege de vele mogelijkheden uitermate geschikt voor de zakelijke markt.


Wilt u voor langere tijd een 9-persoonsbus huren of juist maar voor een paar maanden? Of heeft u een compacte Dubbel Cabine personenbus nodig voor het vervoer van meerdere personen, inclusief ruimte voor gereedschap?

 

Met de personenbussen uit de shortleasevloot van Verbeek Autoverhuur kunt u alle kanten op. Wij vinden snel een geschikte oplossing voor u. De personenbussen zijn per direct inzetbaar. 

 

De voordelen op een rij:

  • Al inzetbaar vanaf een periode van drie maanden
  • Goedkoper dan huren
  • Kosteloos inleveren per dag (na minimale looptijd)
  • Altijd een passende personenbus beschikbaar
  • Geen langlopende verplichtingen of dure eindafrekening
  • Jonge en representatieve personenbussen snel inzetbaar

Informeer hier vrijblijvend naar de mogelijkheden en onze scherpe tarieven.